Auton huolto- ja korjauspalvelut

Meiltä saat kaikki auton huolto- ja korjauspalvelut saman katon alta. Olemme valtuutettu monimerkkikorjaamo, joten hoidamme huollot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Huollamme henkilöautojen lisäksi myös esimerkiksi asuntoautoja ja moottoripyöriä.

Olemme osa Fixus-ketjua, joka tarjoaa kattavasti huolto- ja korjauspalveluita sekä autojen vara- ja lisäosia. Lisäksi teemme yhteistyö useiden alan toimijoiden kanssa, esimerkiksi eFlexFuel. Työskentelemme aina ammattitaitoisesti, asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti – maalaisjärkeä unohtamatta! Tutustu alta esimerkkihuoltoihin ja kysy lisää!

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on autovalmistajan määrittelemä huoltotoimenpidesarja, joka tehdään auton toiminnan takaamiseksi. Määräaikaishuollon tekeminen jatkaa tehtaan antamaa takuuta ja huoltoja olisi hyvä jatkaa myös takuuajan päätyttyä. Valmistajan ohjeiden mukaan tehdyt säännölliset huollot parantavat auton jälleenmyyntiarvoa ja luotettavuutta.

Pro-Paja Oy tekee määräaikaishuollot kaikille automerkeille ja -malleille.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous autosi määräaikaishuollosta!

Ilmastointihuollot

Auton ilmastointilaitteita on hyvä huoltaa säännöllisesti, jotta järjestelmä toimii niin kuin sen pitää. Ilmastoinnin tarkoituksena on auton matkustamon jäähdyttäminen ja ilmankosteuden poistaminen. Jäähdytyksestä vastaa kylmäaine, joka vähenee ajan kuluessa. Ilmastointihuolto on ajankohtaista silloin, kun järjestelmän teho laskee.

Ilmastointihuolto sisältää kylmäaineen täytön. Tämän lisäksi huolto kattaa järjestelmän perusteellisen tutkimuksen vuotojen varalta sekä laitteiden toiminnan testauksen.

Katsastukset

Pro-Paja Oy hoitaa myös autosi katsastuksen nopeasti ja vaivattomasti avaimet käteen periaatteella. Auton katsastaminen on lain mukaan pakollista ja me haluamme tehdä siitä sinulle mahdollisimman mukavaa.

Katsastus sisältää auton teknisen kunnon ja osien huolellisen tarkastuksen. Lisäksi varmistamme autosi tieliikenneturvallisuuden. Teemme katsastuksen yhteydessä myös lakisääteiset päästömittaukset, joilla mitataan auton ympäristöystävällisyyttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää autohuoltopalveluista!

Muut korjaus- ja huoltopalvelut

Palvelemme asiakkaita monipuolisesti myös muissa korjaus- ja huoltotöissä. Meiltä sujuu käden käänteessä kaikenlaiset huoltotyöt, ammattilaisemme korjaavat esimerkiksi pienkoneita ja ruohonleikkureita. Olipa kyseessä sitten auto tai kodinkone, tuo laitteesi paikan päälle niin me pistämme sen kuntoon!